Gårdagen blev en trevlig tillställning även om det bara blev jag, Staffan och Adde. Jag fixade i ordning lite i köket och när jag hade lite tid över så gjorde jag en egen liten nyårsmeny som jag skrev ut.
Staffan hade valt varmrätten som blev nachos med köttfärs och en blandning av smälta ostar. Jag gjorde goda laxsnittar och skagensnittar som fick bli förrätt i brist på annat. Och till dessert så fick det bli en enkel kladdkaka med chokladglasyr och tillbehör.
Det blev mycket snack, mat. musik och alkohol. Vid tolvslaget skålades det och vi kollade på alla fyrverkerier från fönstret.
Nyårsmeny 2013
Rosa välkomstdrink
med smak av apelsin & smultron
Förrätt
Lax- och skagensnittar
Varmrätt
Nachotallrik
Serveras med salsa, gräddfil och guacamole
Dessert
Mustig kladdkaka
Serveras med vaniljglass, vispad grädde och blåbär
Drycker
André Clouet Grande Réserve
Frankrike, Champagne, Pinot noir – Torrt, mycket friskt, utvecklat, smakrikt vin
med inslag av rostat bröd, choklad, vinteräpplen och grapefrukt.