Middagen den första dagen blev på El Capitán där de har goda grillrätter.
Tyvärr sprang det runt en liten restauranggäst och terroriserade oss andra med sitt skrikande och skrattande. Efter en halvtimme så tog föräldrarna sitt förnuft till fånga och visade tillräckligt med hänsyn för resten av gästerna för att lämna restaurangen med det söta men outhärdliga barnet.
Oxfilé 200 g med pepparsås, färsk spenat och potatisgratäng. Underbart kött. Tog husets röda vin till och smakerna blev förhöjda och oj vad gott det var!
Walle åt grillade lammracks och lammkorv smaksatt på salvia och rosmarin, rödvinssås, ratatoille och potatisgratäng.
Desserten intog vi i commodorloungen där allt är gratis. Det fanns tårta, bullar, fruktsallad, kaffe, te, choklad, saft, vatten. Allt möjligt gott men jag tog en bit tårta och ananas till min kaffe.